O luptătoare MMA a snopit în bătaie un bărbat care s-a autosatisfăcut în faţa ei pe plajă FOTO

O luptătoare MMA a fost fotografiată în timp ce snopea în bătaie un bărbat care, susține femeia, se autosatisfăcea în fața ei pe o plajă plină de oameni din Rio de Janeiro.

24 apr. 2019, 06:56

Incidentul a avut loc pe plaja Praia do Braga din Rio de Janeiro, scrie a1.ro. Joyce Vieira, o cunoscută luptătoare MMA, se bucura de razele de soare împreună cu o prietenă. În timp ce își făceau poze, Vieira a observat un bărbat care se uita fix la ea în timp ce se autosatisfăcea.

Citeşte şi Roxana Vancea, la mâna medicilor. Vedeta şi-a făcut prima operaţie estetică FOTO

„Când m-am uitat în acea direcție, l-am văzut. Își dăduse jos pantalonii și stătea în mijlocul potecii pe care treceau foarte mulți oameni, inclusiv copii. Era evident ce făcea”, a povestit luptătoarea MMA.

În fotografii, luptătoarea, îmbrăcată într-un costum de baie negru, poate fi văzută cum se aruncă asupra bărbatului, aplicându-i câteva lovituri de pumn.

Conform presei locale, bărbatul a fost identificat ca Josenei Viana Ferreira, în vârstă de 26 de ani. El a fost reținut de polițiști și acuzat de expunere indecentă într-un loc public. A fost eliberat după ce a dat o declarație în care a negat totul.

„Este foarte ciudat…omul ăsta va fi în același oraș ca și mine, mă va putea găsi oricând. Multe femei mi-au scris în ultimele zile, spunând că tocmai din această cauză nu au reclamat astfel de incidente. Cred că pedepsele pentru acești perverși trebuie să fie mult mai dure”, a spus luptătoarea.

Vieira ar fi încercat să vorbească cu bărbatul, dar reacția acestuia a împins-o la ieșirea violentă surprinsă în fotografii.