O macara de pe un şantier din Bucureşti A CĂZUT în Dâmboviţa FOTO

O macara care lucrează pe şantierul Penetraţiei Splaiul Independenţei - Ciurel - Autostrada Bucureşti - Piteşti a căzut în râul Dâmboviţa.

03 mart. 2015, 17:35

Imaginea cu macaraua căzută în râul Dâmboviţa a fost publicată de un utilizator al forumului metrouuşor.com.

„Cum sa ai o macara si sa o distrugi. Au zis sa toarne putin beton … dar s-a terminat cam repede”, a scris utilizatorul vermont.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat recent proiectul privind declanşarea procedurilor de expropriere în vederea realizării lucrării de utilitate publică „Penetraţie Splaiul Independenţei – Ciurel – Autostrada Bucureşti – Piteşti”.

Penetraţia Splaiul Independenţei – Autostrada Bucureşti-Piteşti va avea o lungime de 8,3 kilometri, va începe la intersecţia Splaiul Independenţei cu Şos. Virtuţii şi se va termina pe A1, la Podul Ciorogârla. Noua arteră va avea câte trei benzi pe sens, şi va fi mărginită în anumite zone de de străzi colectoare a traficului zonal. Pe parcursul lucrării vor fi construite trei pasaje supraterane: la intersecţia sos. Virtuţii cu Splaiul Independenţei, la intersecţia Penetraţia A1 – Bd. Uverturii şi la intersecţia cu Șoseaua de Centură şi în zona Pasajului CFR de la Ciorogârla. Contractul pentru realizarea lucrării a fost câştigat de asocierea de firme JV Bogl – Astaldi – Eurocontruct -Tehnologica şi Proiect Bucureşti.