O mai ţii minte din Stăpâna? De la actriţă de telenovele la prima doamnă a Mexicului FOTO

Angelica Rivera, una dintre cele mai cunoscute actriţe de telenovele, extrem de populară şi în România pentru rolul ei din Stăpâna, are acum alte priorităţi decât cele artistice: din decembrie 2012 este prima doamnă a Mexicului. 

12 mart. 2013, 09:15

Angelica a debutat în televiziune la 17 ani, adevărata faimă obţinând-o la 26 de ani, cu rolul din Stăpâna. În decembrie 2012, Enrique Peña Nieto a fost ales preşedintele Mexicului, în parte şi datorită susţinerii soţiei sale, Angelica Rivera.

Una dintre cele mai cunoscute actriţe de telenovele, Angelica a renunţat la actorie pentru a susţine cariera politică a soţului. Este cea de-a doua căsătorie a vedetei, dup mariajul ei cu José Alberto Castro, cu care are trei fete. 

Citeşte şi Cum arată acum actriţa din „Şi bogaţii plâng”

Ea s-a căsătorit în 2010 cu Nieto, guvernator al Mexicului la acea vreme şi a renunţat nu numai la telenovele, dar şi la îmbrăcămintea mulată şi sexy cu care îşi obişnuise fanii, abordând acum ţinute sobre, specifice politicii. 

Căsătoria cu Nieto nu a fost lipsită de scandal, anul trecut apărând zvonuri în tabloide că actriţa este bătută de soţul ei, uneori atât de grav încât a ajuns şi la spital

Citeşte şi: Gabriela Spanic, protagonista telenovelei „La usurpadora”, sexy şi provocatoare la 39 de ani FOTO