O mai ţii minte pe micuţa Picasso? Uite ce familie frumoasă are şi ce fericită este

Alexandra Nechita, supranumită Micuța Picasso, e românca devenită celebră în SUA, datorită picturilor ei care s-au vândut cu sute de mii de dolari. Tânăra se pare că parte în Los Angeles, de viața la care probabil visează orice om. Are o casă superbă, iar anul acesta a devenit și soție și mamă, părând mai fericită ca oricând.

01 ian. 2016, 13:13

Micuța Picasso, cum o știe o lume întreagă, a avut o evoluție formidabilă de când s-a mutat cu familia ei în Statele Unite, scrie libertatea.ro. Picturile ei s-au vândut pe bandă rulantă, iar expozițiile organizate acolo au făcut-o celebră în toată lumea.

În plus, tânără s-a măritat și a adus pe lume, în urmă cu opt luni, o fetiță superbă, iar anul acesta a avut parte de primele sărbători în trei. În imaginile postate de aceasta pe Instagram, Alexandra pare mai fericită ca oricând, pesemne că acum aceasta este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal, pictorița mărturisind că fiica ei Tevvy e cel mai frumos cadou pe care și l-a dorit vreodată, iar micuța nu a părut deloc încântată de întâlnirea cu Moș Crăciun în brațele căruia a plând în hohote.

Citeste si Vă amintiţi de „Micuţa Picasso”? Vezi cum arată acum pictoriţa care a vândut lucrări vedetelor de la Hollywood

„Ne aduci bucurie din 2015. Tevvy, tu ești cel mai minunat cadou la care am putut visa vreodată. Acest an a fost unul al premierilor. Cel mai bun an din viața mea(…). Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat. Sunt recunoscătoare pentru această iubire pe care o simt și nu pot să o exprim în cuvinte. Sunt recunoascătoare pentru faptul că sunt mama ta. Sunt atât de mulțumită de mica noastră familie, pe care eu și tatăl tău o construim mândri împreună „, a scris Alexandra.

Alexandra Nechita (29 de ani) s-a căsătorit cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina și cei doi locuiesc într-o casă superbă, cu piscină și vedere de lux, ce a aparținut solistului trupei Sugar Ray.