O mamă a dat în judecată o companie de tampoane pentru că i-ar fi „furat” virginitatea fiicei ei. Ce despăgubiri vrea femeia

O mamă dă în judecată compania de tampoane Kotex pentru că i-ar fi "furat" virginitatea fiicei ei. Fatima Ushban cere despăgubiri de 1,4 milioane de dolari.

26 oct. 2017, 07:32
O mamă a dat în judecată o companie de tampoane pentru că i-ar fi „furat” virginitatea fiicei ei. Ce despăgubiri vrea femeia

Femeia, care locuieşte în statul american Idaho, a angajat deja un avocat şi spune că una dintre fiicele ei şi-a „pierdut” virginitatea după ce a folosit acele tampoane, scrie click.ro.

Citeşte şi O tânără din ARAD îşi vinde virginitatea la supermarket. „Sunt blondă, am forme apetisante….” FOTO

Fatima a imigrat recent din Bangladesh şi este mama a cinci copii. Femeia a spus printre lacrimi că acest lucru va avea consecinţe dure pentru fiica ei.

„Cine o să-mi mai vrea fata acum? Corpul ei a fost pângărit, este murdar”, a declarat femeia.

Un iman local, Yasaf Budut, spune că tampoanele nu sunt permise de către legile islamice. „Folosirea tamponelor interne este o formă de masturbare. Coranul este foarte clar în această privinţă”, mai spune acesta.

Citeşte şi O fată de 18 ani îşi vinde virginitate pe un site de antichităţi. „Decât să o pierd la o beţie…”

Fără vreo funcţie specială, himenul reprezintă pentru marea majoritate a oamenilor simbolul virginităţii. În mod normal, la primul contact sexual, prin penetrare, acesta se rupe, provocând o mică sângerare. Uneori însă, el se poate rupe prin diferite activităţi: mersul pe bicicletă, echitaţie sau chiar gimnastică.


loading...