O mamă a slăbit 20 de kilograme, în doar opt săptămâni, după ce fiica i-a spus că e PREA GRASĂ FOTO

O mamă din Marea Britanie s-a decis să scadă în greutate, după ce fiica ei de doar patru ani i-a spus că este grasă şi mănâncă prea mult. În doar opt săptămâni, femeie a slăbit peste 20 de kilograme, ajungând la greutatea ideală.

07 mart. 2013, 21:08

Laura Middleton, o tânără de doar 25 de ani, ajunsese să cântărească peste 95 de kilograme, fiindu-i ruşine să mai iasă cu copilul în parc. Mai mult, din cauza obezităţii şi a astmului de care suferea, femeia obosea în mijlocul oricărei activităţi, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Transformare EXTREMĂ. A slăbit 50 de kilograme, după ce a fost UMILIT în faţa propriilor copii

Citeşte şi A slăbit 40 de kilograme după ce a fost părăsită la altar. Vezi cum arată tânăra acum

Cu toate acestea, ea a continuat să mănânce şi să se îngraşe, până în momentul în care fiica ei, de doar patru ani, a avertizat-o că este obeză şi că mănâncă prea mult. Acela a fost apelul de trezire de care a avut nevoie. Ea s-a decis să folosească toţi banii pe care îi avea strânşi pentru a participa la o tabără destinată oamenilor obezi, unde a reuşit să slăbească jumătate de kilogram încă din prima zi.

Citeşte şi O tânără a slăbit 20 de kilograme, după ce a început să danseze pe ascuns LA BARĂ VIDEO

În decursul a opt săptămâni petrecute acolo, ea a reuşit să slăbească zeci de kilograme, urmând o dietă specială, alături de exerciţii fizice serioase, fiind obligată să boxeze, să alerge şi să treacă printre obstacole, asemeni unui soldat, dat fiind că instructorul de fitness era un fost cadru militar.

După ce a cheltuit peste 3.500 de lire, în prezent, mama poate alerga cu fiica ei prin parc, fără a se simţi deranjată de kilogramele în plus, considerând că este o persoană nouă. Femeia este singură şi în prezent este studentă a unei facultăţi din Marea Britanie. Ea povesteşte că nu mânca nesănătos, dar mânca mult, cât pentru patru persoane.

Citeşte şi De la o femeie obeză a ajuns subnutrită şi trebuie să consume 5.000 de calorii pe zi FOTO

Citeşte şi Bucătăreasa unei şcoli a slăbit 45 de kilograme, după ce a încetat să mănânce prânzul copiilor FOTO