O mamă cu şapte copii, în pericol de a rămâne în stradă. Fosta soacră o dă afară din casă VIDEO

O femeie din Sibiu poate rămâne oricând în stradă cu cei şapte copii. Fosta sa soacră nu o mai vrea în casă, iar femeia nu are niciun ajutor. Cu toate că sunt săraci lipiţi, iar unii dintre ei dorm pe dulap, copiii sunt bine îngrijiţi, veseli şi merg toţi la şcoală.

02 oct. 2015, 13:45
O mamă cu şapte copii, în pericol de a rămâne în stradă. Fosta soacră o dă afară din casă VIDEO

Marian urcă în fiecare seară pe dulap, atunci când vine ora de culcare. El mai are patru fraţi şi două surioare. Toţi locuiesc împreună cu mama lor, Maria Cătăneţ, într-o casă veche, bătrânească, din localitatea Săcădate.

Bine. E mai cald aici ca jos. Seara se lasă frigul şi mori de frig jos. Dacă stam jos, nu putem sa punem plapuma toţi pe noi, că îngheţam de frig„, spune copilul.

Nu are cine să mă ajute. Daca azi nu am avut bani de o paine, nu am cerut la nimeni de pomana, m-am dus si am cautat, am imprumutat, am facut cum am putut eu, cum m-a ajutat Dumnezeu„, a declarat mama copiilor.

Opt suflete trăiesc din doar 800 de lei pe lună însă, oricât de greu i-ar fi fost, Maria nu s-a gândit niciodată să renunţe la copii.

Eu mai bine mor. Mai bine muncesc orice, fac orice, nu-mi dau copiii, ei sunt viata mea, niciodata nu m-am gandit la asta„, spune Maria.

Băieţii cei mari ajută cum pot şi luptă şi ei pentru fiecare bucăţică de pâine pe care o pot împărţi apoi cu fraţii şi surorile lor.

Ne mai ducem la oameni, la baloti, la fan, la ce putem. Luam pita, cateodata ulei daca nu avem„, povesteste baiatul cel mare.

Cea mai mare temere a Mariei este că va rămâne în stradă cu cei mici. Fostul său soţ nu-i ajută cu nimic, iar soacra sa vrea să-i dea afară din casă. În ciuda problemelor, toţi copiii merg la şcoală.

Visele celor mici sunt cele ale unor adulţi apăsaţi de greutăţi. Ionică, cel mai mare dintre copii, visează la 14 ani să aibă o stână pentru a-şi putea hrăni familia.