O MAMĂ şi-a trimis COPIII la culcare şi apoi a dat FOC CASEI. Explicaţia ŞOCANTĂ dată în faţa judecătorilor

O femeie din Marea Britanie a recurs la un gest şocant şi a încercat să îşi omoare copiii într-un incendiu. Din fericire, micuţii au fost salvaţi de doi vecini, iar mama denaturată îşi aşteaptă în prezent pedeapsa.

19 mart. 2015, 13:39

Aimee Griffiths, de 29 de ani, s-a închis în casă împreună cu cei doi copii, ca apoi să dea foc locuinţei din care urmă să fie evacuată. În urma anchetei s-a descoperit că femeia era beată atunci când a luat decizia să se sinucidă şi să-şi omoare odraslele, un băiat de şapte ani şi o fată de 10, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un copil a căzut de la etajul trei al unui motel. Băieţelul s-a prăbușit de la aproape 8 metri

Chiar dacă focul pus de femeie s-a înteţit rapid, fetiţa a fost vigilentă şi a reuşit să fugă şi să ceară ajutorul vecinilor care au venit şi l-au salvat şi pe băiat, în timp ce mama copiilor a trebuit să fie scoasă cu forţa deoarece voia să moară în flăcări. Ulterior, Griffiths a fost internată într-un spital de boli mintale după ce a declarat că a auzit „voci” care îi spuneau să dea foc casei.

Citeşte şi Cazul copilului vândut de români în Italia: Mama şi fratele minorului vor fi puşi în libertate

Cu siguranţă, în acea zi, nu erai în deplinătatea facultăţilor mintale. Cert este că ai încercat să-ţi omori copiii şi să te sinucizi. Dacă fiica ta nu ar fi reacţionat rapid, probabil ai fi reuşit„, a declarat judecătorul, acesta recunoscând că vinovata riscă cel puţin cinci ani de închisoare.