O mamă trăieşte CLIPE de GROAZĂ după descoperirea făcută într-o PĂPUŞĂ a fetiţei sale de opt ani

O mamă din Marea Britanie este în stare de şoc după ce a descoperit că în păpuşa câştigată de fiica sa la o tombolă era ascunsă o seringă folosită. Mai rău, copilul s-a zgâriat în ac. În prezent, familia aşteptă rezultatele analizelor pentru a descoperi dacă acul era sau nu infectat.

08 aug. 2013, 07:28

Grace Hyde, o fetiţă de doar opt ani, a câştigat o păpuşă la o tombolă organizată într-un parc de distracţii. Cu toate că a fost foarte încântat de premiu, copilul a realizat în scurt timp că în rochia jucăriei era ascunsă o seringă folosită. Din nefericire, ea a ajuns să se zgârie cu acul, lucru care a speriat-o pe mamă, potrivit The Sun.

Citeşte şi REVOLTĂTOR: Ce a găsit o femeie în pâinea cu care îi făcea sandvişuri copilului ei

Femeia a dus copila de urgenţă la spital, unde doctorii au tratat-o împotriva hepatitei B şi au făcut mai multe teste de sânge pentru a vedea dacă minora suferă şi de alte complicaţii. Printre analize se numără şi testul HIV, părinţii fiind speriaţi că acul a fost pus acolo de un dependent de droguri. 

Citeşte şi Adio seringi şi ace. Japonezii au inventat un nou tip de injecţie, care nu doare

Nu mi-a venit să cred când am văzut acul. Am fost speriată, putea să fie orice pe el. Cred că a fost pus acolo intenţionat. Seringile nu apar prin magie în hainele păpuşilor. M-am întors în parcul de distracţii, dar toată lumea plecase„, a povestit Kate Hyde, mama fetei.