O mare actriţă, considerată un SEX-SIMBOL în SUA, cu ciorapii rupţi pe covorul roşu FOTO

Are 73 de ani şi este considerată unul dintre cele mai emblematice sex-simboluri ale SUA. Prezentă la un eveniment monden, vedeta a afişat o siluetă impecabilă, arătând mai bine decât multe dintre colegele de breaslă, mult mai tinere. Un mic detaliu, însă, i-a stricat imaginea aproape perfectă.

22 sept. 2013, 16:29
O mare actriţă, considerată un SEX-SIMBOL în SUA, cu ciorapii rupţi pe covorul roşu FOTO

Raquel Welch este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, fiind şi câştigătoarea mult râvnitului premiu Golden Globe. Mai mult, vedeta şi-a câştigat şi renumele de sex-simbol după ce a apărut în revista Playboy.

Acum, la 73 de ani, Raquel Welch arată incredibil de bine pentru o femeie la vârsta ei. Prezentă la un eveniment monden, aceasta a lăsat cu gura căscată mult mai tinerele sale colege. Îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu de leopard, aceasta şi-a afişat trupul de clepsidră.

Imaginea ei părea să fie perfectă, numai că paparazzi au observat un lucru extrem de ruşinos, care a pus-o într-o lumina neplăcută pe marea vedeta. Aceasta avea dresurile rupte, iar degetele de la picioare i-au ieşit cu totul din ciorapi.