O maseuză a pus poliţia pe jar. Scafandrii o căutau pe fundul mării, iar ea dormea la salon, beată moartă

O tânără din Dumbrăveni a fost căutată, miercuri, ore în şir de criminaliştii şi scafandrii din cadrul ISU Dobrogea. Deşi la început s-a crezut că tânăra s-a sinucis, aruncându-se în mare, de fapt s-a stabilit că aceasta doar îşi revenea din beţie.

16 oct. 2014, 09:06
O maseuză a pus poliţia pe jar. Scafandrii o căutau pe fundul mării, iar ea dormea la salon, beată moartă

Totul a început miercuri, în jurul orei 9.30, scrie cugetliber.ro. Un bărbat care locuieşte într-o baracă situată în zona 3 Papuci a observat mai multe obiecte pe plajă. S-a apropiat şi şi-a dat seama că este vorba despre haine, o pereche de pantofi şi un telefon mobil. Gândindu-se că poate fi vorba despre o persoană înecată, bărbatul a sunat la 112. Imediat, la faţa locului au ajuns poliţiştii constănţeni, pompierii şi scafandrii din cadrul ISU Dobrogea, dar şi criminaliştii cu un câine de urmă.

Citeşte şi MĂSURI DRASTICE. Ce sancţiuni a primit elevul care a spart o fiolă cu sulf în clasă

Patrupedul a luat mirosul hainelor şi i-a dus pe oamenii legii pe malul apei, fapt ce i-a determinat pe poliţişti să creadă că este vorba despre o sinucidere. În timp ce scafandrii de la ISU Dobrogea au ieşit cu o ambarcaţiune pe mare pentru a căuta persoana dispărută, oamenii legii au căutat în agenda telefonului şi au dat de numărul mamei persoanei dispărute. Aşa au aflat că cea căutată este Georgiana Maria Neculai, are 26 de ani şi este din Dumbrăveni. Mama tinerei le-a spus poliţiştilor că nu a vorbit cu fata ei, însă s-a speriat şi a pornit către Constanţa. Între timp, poliţiştii au găsit în telefonul fetei şi numărul şefului acestuia, pe care l-au sunat. Au aflat astfel că Georgiana este bine mersi şi doarme, la salonul de masaj la care lucrează, situat chiar în zona 3 Papuci. Poliţiştii i-au spus bărbatului să ia legătura cu tânăra şi s-o trimită la sediul secţiei de poliţie.

În jurul orei 14, aceasta s-a prezentat în faţa anchetatorilor. În primă ipostază, aceasta le-a spus că s-a dus dimineaţă să facă o baie, dar prietenul ei i-a ascuns hainele, astfel că în momentul în care a ieşit din apă nu a avut încotro decât să plece singură spre casă, goală. Pentru că poliţiştii nu i-au crezut varianta şi i-au cerut să dea informaţii despre „prietenul” respectiv, tânăra s-a decis să spună adevărul.

Citeşte şi O navă americană, în Georgia pentru exerciţii în Marea Neagră pe fondul tensiunilor din Ucraina

Le-a povestit poliţiştilor că a băut, în noaptea de marţi spre miercuri, cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, în jurul orei 2.30, când s-a terminat distracţia, tânăra s-a dus singură pe plaja 3 Papuci pentru a face o baie, aşa cum obişnuieşte să facă de fiecare dată când bea-potrivit oamenilor legii. A intrat în apă, însă în momentul în care a ieşit, malul nu-i mai părea la fel. Şi-a dat seama că a fost purtată de curenţii marini – sau de aburii de alcool-şi s-a trezit în cu totul altă parte faţă de locul în care a intrat în apă. Pentru că nu şi-a mai găsit hainele, tânăra a plecat spre locul de muncă îmbrăcată într-un tricou şi în…chiloţi. Pentru că nu ea a alertat autorităţile, tânăra nu a putut fi pedepsită în niciun fel de poliţişti. De menţionat este şi faptul că aceasta mirosea puternic a alcool chiar şi în momentul în care a ajuns în faţa poliţiştilor.