O mașină, 10 oameni și-un câine, tabloul pur românesc surprins pe străzile din Bacău: „Să nu claxonați… să nu aveți surprize”

Imaginile au fost filmate la Măgura, în Bacău, atunci când o mașină oprește pe marginea drumului și din ea ies 10 oameni și un câine.

06 dec. 2023, 14:07
O mașină, 10 oameni și-un câine, tabloul pur românesc surprins pe străzile din Bacău: „Să nu claxonați… să nu aveți surprize”
Cum au încăput 10 oameniși un câine într-o sinigură mașină

Imagini senzaționale filmate pe străzile din Bacău, atunci când o mașină oprește pe marginea drumului, se deschid portierele și cei din mașină încep să coboare. Video-ul a fost surprins de o cameră de supraveghere și a fost publicat pe Facebook, imaginile devenind virale.

Citește și: Bărbat cercetat timp de un an, după ce a furat două batoane de ciocolată de opt lei, dintr-un magazin Penny

„Dacă treceți vreodată prin Măgura, Bacău, să nu claxonați niciodată o mașină cu numere de Bacău… să nu aveți surprize”, e descrierea imaginilor. Filmarea a devenit virală și a adunat zeci de comentarii.

În imagini se vede cum o mașină argintie oprește în dreptul unei porți deschise, apoi pe rând se deschid portierele berlinei, întâi cele din spate, apoi cea din dreapta față. Acum vine partea interesantă, când încep să coboare ocupanții mașinii.

Citește și: Scopul nobil al celui mai colorat brad de Crăciun din România, confecționat din fulare – „unește indivizi și comunități”. Lucrarea amplasată în Târgu Mureș ar urma să fie propusă pentru intrarea în Cartea Recordurilor

La un moment dat, printre picioarele unuia dintre pasageri se strecoară cel de-al 11-lea personaj din această poveste – un câine. La final, când sunt numărați toți oamenii care se aflau în autoturism, numărul lor e uimitor: 10.

„Dacă fac ăștia accident, se activează codul roșu, ca la autobuze!”, e unul dintre comentariile care însoțesc filmarea.

„Participă la concurs, câți pot intra într-o mașină de 5 locuri”, „Cățelul face cât 10”, sunt alte comentarii.