O maşină a ajuns în fântânile de la Piaţa Unirii. Explicaţia şoferului: „Mergeam pe banda 1, regulamentar, şi nu mi-a acordat prioritate”

Fântânile de pe Bulevardul Unirii au fost martorele unui lung şir de accidente, de multe ori maşinile ajungând chiar în apă, iar un nou episod de acest fel s-a petrecut vineri seară.

13 nov. 2021, 14:27
O maşină a ajuns în fântânile de la Piaţa Unirii. Explicaţia şoferului: „Mergeam pe banda 1, regulamentar, şi nu mi-a acordat prioritate”

Era trecut de ora 21 când pe Bulevardul Unirii un șofer în vârstă de 24 de ani a ajuns cu maşina în fântâna dintre cele două sensuri de mers. Asta după ce a fost izbită de un alt autoturism.

Șofer care a ajuns cu maşina în fântână a avut şi o explicaţie pentru Stirileprotv.

„Mă îndreptam și eu către Piața Unirii, mergeam pe banda 1 regulamentar. Un alt participant la trafic nu mi-a acordat prioritate, a schimbat bandă fără să vadă că eu vin și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”, a spus bărbatul.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Intervenția de ridicare a mașinii a durat mai puțin de o oră. Deși nu au existat victime, lipsa de atenție a bărbatului în vârstă de 29 de ani a cauzat pagube materiale însemnate.

Este a doua oară în decursul acestei săptămâni când un accident asemănător are loc în zonă. Acum 4 zile, un alt șofer a pierdut controlul volanului pe carosabilul umed și a aterizat într-o fântână de pe același bulevard.

Citeşte şi: O femeie din Sibiu şi-a dat în judecată fostul iubit pentru a-l obliga să şteargă pozele din timpul relaţiei de pe Facebook. Verdictul a fost unul neaşteptat