O maşină a fost incendiată în plină stradă. Poliţiştii îl caută pe făptaş VIDEO

Un atac mafiot a avut loc în urmă cu două luni la Galaţi, unde un bolid a fost incendiat în plină stradă. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un alt autoturism aflat în zonă. Poliţiştii au făcut publice abia acum imaginile încercâd astel să-l prindă pe făptaş.

19 feb. 2016, 15:32
O maşină a fost incendiată în plină stradă. Poliţiştii îl caută pe făptaş VIDEO

În urma incidentului care a avut loc în decembrie, maşina incendiată a fost serios avariată, paguba ridicându-se la 14 mii de lei.

„Poliţia Municipiului Galaţi efectuează cercetări referitoare la distrugerea unui autoturism prin incendiere, faptă surprinsă de o cameră de supraveghere dintr-un alt autoturism aflat în zona comiterii faptei şi oferită de proprietar pentru cercetări poliţiei. Deoarece până în prezent nu s-a reuşit identificarea persoanei care a provocat incendierea autoturismului, rugăm cetăţenii care recunosc persoana surprinsă de camera de supraveghere să apeleze la telefonul de urgenţă 112, gratuit, sau la cea mai apropiată unitate de poliţie”, a precizat cms. Ştefan Gohoreanu, IPJ Galaţi, potrivit monitoruldegalati.ro.

După ce imaginile au fost făcute publice, poliţiştii speră că vor reuşi să-l prindă pe făptaş.

Citeşte şi Incendiu violent la un service auto. 3 maşini s-au făcut scrum