O maşină a intrat în mulţime, în apropierea unui liceu din Toulouse. Elevii au fost răniţi, unul dintre ei aflându-se în stare gravă

Un vehicul a intrat într-un grup de persoane care se aflau în acel moment în  faţa Liceului Saint-Exupery din Blagnac, în apropiere de Toulouse, informează BFMTV. Trei elevi au fost răniţi.

10 nov. 2017, 16:47
O maşină a intrat în mulţime, în apropierea unui liceu din Toulouse. Elevii au fost răniţi, unul dintre ei aflându-se în stare gravă

Autorităţile franceze au informat că unul dintre liceeni este în stare gravă.

Şoferul în vârstă de 18 ani a nu are antecedente penale, însă el a recunoscut că a intrat intenţionat în grupul liceenilor. Făptaşul nu le-a opus rezistenţă poliţiştilor.

Serviciul regional al poliţiei din Toulouse a fost solicitat să facă investigaţii.

Citeşte şi Le suspect aurait par contre avoué être schizophrène. Selon les dernières informations, il aurait en effet été interné dans l’unité psychiatrique d’une prison lors de sa dernière incarcération.

Faptele s-au petrecut vineri, în jurul orelor 16:00. Trei studenţi chinezi au fost răniţi în accident. Un tânăr de 23 de ani se află în stare gravă, potrivit BFMTV.

Suspectul a spus ulterior, la audieri, că suferă de schizofrenie. Potrivit celor mai recente informaţii, tânărul fusese internat într-un spital de psihiatrie dintr-o închisoare după o încarcere precedentă.