O maşină a intrat în mulţime, la Boston. Cel puţin trei persoane au murit GALERIE FOTO

Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa, miercuri, când şoferul unei maşini a accelerat brusc şi a intrat în mulţimea care viziona o licitaţie de automobile, în apropiere de Boston, au informat autorităţile din Massachussets.

04 mai 2017, 06:25

„În momentul acesta, niciun element sau informaţie nu sugerează că incidentul ar fi un act intenţionat sau terorist. Informaţiile preliminare sugerează mai degrabă că a fost un accident tragic”, a confirmat procurorul local, Mariane Ryan, într-o conferinţă de presă, potrivit nbcboston.com. 

Ryan a confirmat că trei persoane – un bărbat şi două femei – au murit în acest accident care s-a produs la Billerica, la 35 de kilometri la N-V de Boston. De asemenea, 9 persoane au fost transportate la spital, iar două dintre acestea se zbat între viaţă şi moarte, a mai precizat aceeaşi sursă, potrivit presei americane.

Tragedia s-a petrecut miercuri dimineaţă. Una dintre maşinile scoase la licitaţie care era condusă de un septuagenar din Lynnway a accelerat instantaneu lovind mulţimea de potenţial cumpărători ce se afla într-un spaţiu de vizionare strict delimitat. Maşina ucigaşă s-a oprit într-unul dintre zidurile clădirii.

Autorităţile urmează să investigheze de ce bărbatul care testa maşina a ccelerat subit şi ce l-a făcut să piardă controlul vehiculului.