O maşina a luat foc pe un câmp din Argeş, în incendiu fiind mistuite şi 5 hectare de mirişte

O maşină a luat foc, joi, pe un câmp în zona localităţii Oarja, din judeţul Argeş, după ce şoferul a accelerat prea tare în încercarea de a ieşi de pe un teren viran, în incendiu fiind mistuite şi cinci hectare de mirişte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

20 iul. 2017, 12:55
O maşina a luat foc pe un câmp din Argeş, în incendiu fiind mistuite şi 5 hectare de mirişte

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Daniel Bădiţeanu, incendiul în urma căruia au ars o maşină şi cinci hectare de vegetaţie uscată s-a produs în zona localităţii Oarja, după ce un şofer a intrat cu maşina pe un teren viran. Când a încercat să iasă, autoturismul a rămas blocat, iar şoferul a accelerat până când vehiculul a luat foc.

„Şoferul a rămas blocat cu maşina pe câmp şi a încercat să iasă, dar tot accelerând autoturismul, au existat scurgeri combustibile, scântei, iar vegetaţia s-a aprins. Au ars 5 hectare de vegetaţie uscată şi maşina în proporţie de 80 la sută”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al ISU Argeş.

Bădiţeanu a adăugat că şoferul a reuşit să se salveze şi a încercat să stingă şi incendiul cu un extinctor, dar fără izbândă, flăcările cuprinzând miriştea.