O maşină cu patru tineri s-a scufundat în lacul Ghioroc, din Arad. Două fete au murit VIDEO

O mașină în care se aflau patru tineri, doi băieți și două fete a plonjat duminică seara în lacul Ghioroc, din Arad, diferenţa de nivel dintre şosea şi lac fiind de 15 metri.

20 mai 2018, 18:45

UPDATE: Cele două tinere care duminică seară au căzut cu maşina în Lacul Ghioroc au murit la Spitalul Judeţean din Arad, în pofida eforturilor medicilor, care au încercat să le resusciteze timp de două ore şi jumătate.

Tinerele aveau 24 şi 26 de ani, iar medicii au făcut manevre de resuscitare atât la faţa locului, după ce le-au scos din apă, cât şi la Spitalul Judeţean Arad, fiind declarat decesul după aproximativ două ore şi jumătate. 

Incidentul a fost anunţat la 112 de către o femeie care a văzut cum un autoturism a plonjat în Lacul Ghioroc (aflat la 25 kilometri de municipiul Arad), de pe un alt mal decât cel frecventat în weekend de mii de persoane care fac plajă şi baie.

Maşina, un BMW seria 3, era condusă de una dintre fete, care a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns în Lacul Ghioroc. Fetele se aflau pe locurile din față ale mașinii, iar băieții care au ieșit să se salveze stăteau în spate.

Ambii băieţi au reuşit să iasă din maşină şi să ajungă la mal, însă fetele au rămas captive în interiorul autoturismului. Fetele au vârste de 24 şi, respectiv, 26 de ani. Fetele sunt din Orțișoara, iar băieții din Timișoara.

Mașina a fost văzută picând în ape de către o tânără, care a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje SMURD şi unul de descarcerare.

În cele din urmă, după scoaterea autoturismului, o fată a fost declarată decedată, iar cealaltă este resuscitată.