O maşină de poliţie din Cluj s-a tamponat cu un tramvai

O maşină a Poliţiei de la Secţia IV din Cluj-Napoca a fost implicată, marţi, într-un accident rutier, după ce şoferul acesteia a intrat într-un tramvai în cartierul Mănăştur, martorii spunând că maşina Poliţiei nu ar fi acordat prioritate.

15 oct. 2013, 19:17
O maşină de poliţie din Cluj s-a tamponat cu un tramvai

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax că accidentul nu s-a soldat cu victime.

„Din primele cercetări rezultă că o maşină de Poliţie cu un echipaj de la Secţia IV a intrat în coliziune cu un tramvai care circula într-o intersecţie din cartierul Mănăştur. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Nu ne putem pronunţa cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului, se întreprind cercetări pentru stabilirea împrejurărilor„, a spus Pop.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar la ora 19.00 poliţiştii nu stabiliseră încă cine este vinovat de producerea accidentului.

Directorul Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj-Napoca, Liviu Neag, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax că tramvaiul, care se îndrepta spre capătul liniei din cartierul Mănăştur, nu a suferit avarii în urma accidentului.

„Aripa stângă a maşinii de Poliţie a fost afectată şi farul a fost spart”, a spus Neag.

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, maşina Poliţiei nu ar fi acordat prioritate tramvaiului în sensul giratoriu din respectiva intersecţie.