O maşină plină cu bani s-a răsturnat pe o şosea din Timiş. Două persoane au fost rănite

Patru angajati ai unei firme de transport valori si-au vazut moartea cu ochii dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe marginea drumului, in Timis.

23 nov. 2016, 06:58
O maşină plină cu bani s-a răsturnat pe o şosea din Timiş. Două persoane au fost rănite

Masina in care se aflau patru persoane iesise din Lugoj si se indrepta catre Caransebes, iar accidentul s-a produs in apropiere de localitatea Gavojdia. Soferul dubei de transport a intrat intr-o depasire, insa nu si-a facut bine calculele, iar in fata sa a aparut un alt autoturism. Pentru a evita un impact frontal angajatul firmei de transport valori a virat brusc de volan spre stanga, moment in care masina a parasit partea carosabila, a intrat in balans si s-a rasturnat, scrie opiniatimisoarei.ro.

Doi dintre paznicii aflati in duba de transport valori au suferit rani mai grave, au fost preluati de ambulante si dusi la spital. Unul dintre angajatii firmei a scapat fara o zgarietura. El a fost cel care a ramas la fata locului sa pazeasca valorile, pana cand o alta duba a venit de la Timisoara sa preia incarcatura din masina rasturnata.

Soferul masinii de transport valori a primit ingrijiri medicale la fata locului, insa s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeşte şi Accident în Bistriţa-Năsăud. Trei tineri au scăpat cu viaţă, după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod VIDEO