O elevă premiantă din Iaşi, sechestrată şi violată de opt bărbaţi

O elevă de 11 ani din Iaşi, premiantă la şcoală, a fost transformată într-o sclavă sexuală. A fost sechestrată în locuinţa unui bărbat, care şi-a chemat prietenii pentru a profita de ea.

22 dec. 2012, 06:54
O elevă premiantă din Iaşi, sechestrată şi violată de opt bărbaţi

Cel care a sechestrat-o are 19 ani. După ce a racolat-o pe fată, băiatul a dus-o la el acasă şi a închis-o acolo. Au urmat două zile greu de imaginat. A rupt hainele de pe ea şi cu toate că tânără l-a implorat să o lase în pace, agresorul a violat-o cu sălbăticie. Încercările copilei de a scăpa au fost inutile. Era supravegheată în permanenţă şi ameninţată.

Minora era ameninţată că-i vor fi omorâţi părinţii şi rudele, dacă nu face ce i se spune. Opt bărbaţi au profitat de ea şi au supus-o la perversiuni sexuale.

„Inculpaţii au adus minora într-o stare apropiată stării de sclavie, prin metode brutale şi profitând de vârsta mică a acesteia”, a declarat un ofiţer BCCO.

Până la urmă, unul dintre bărbaţii chemaţi la orgiile sexuale a reuşit să o scoată din casă şi să o ducă la părinţii ei. Copila va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a depăşi această traumă.

Cei opt bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Ei sunt cercetaţi pentru viol şi trafic de minori şi riscă să stea după gratii între 15 şi 25 de ani.