O minoră, păcălită de colegul de şcoală prin metoda LOVERBOY. Şi-a tăiat venele după ce a făcut sex cu sute de bărbaţi

O adolescentă din Iaşi s-a văzut nevoită să întreţină raporturi sexuale cu sute de bărbaţi şi a ajuns prostituată după ce a crezut minciunile unui tânăr de 19 ani, care s-a folosit de metoda "Loverboy" pentru a o racola.

18 iul. 2018, 09:25
O minoră, păcălită de colegul de şcoală prin metoda LOVERBOY. Şi-a tăiat venele după ce a făcut sex cu sute de bărbaţi

Georgiana a fost păcălită de Daniel Ambrozie, cu care fusese coleg de şcoală, un individ care practica proxenetismul alături de fratele şi tatăl său. După ce au discutat câteva zile prin intermediul reţelei sociale, cei doi s-au întâlnit la un hotel din Iaşi, unde au între­ţinut raporturi sexuale. După alte câteva zile, tânărul a invitat-o pe minoră la el acasă, unde a fost bătută şi pusă să se prostitueze!

După ce a ajuns la domiciliul acestuia, a fost sechestrată două luni, timp în care a fost obligată să facă sex cu sute de bărbaţi, iar când a vrut să fugă a fost prinsă şi bătută.

În martie, şi-a tăiat venele de la o mână pentru că nu mai suporta să se prostitueze. Nu a avut curajul să meargă până la capăt, iar când a văzut că sângerează, s-a oprit şi şi-a oprit hemoragia. După două luni de calvar, a reuşit să fugă din mâna proxeneţilor, care au fost arestaţi de anchetatorii de la Crima Organizată. Cei trei membri ai familiei Ambrozie au fost trimişi în judecată, recent, pentru trafic de carne vie.