O mireasă a murit cu o oră înaintea nunţii. Gestul logodnicului său a impresionat o lume întreagă

Trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa ei, însă a murit cu doar o oră înainte să se căsătorească. I s-a întâmplat unei mirese care s-a stins din viaţă pe un pat de spital chiar în ziua nunţii. Cel care urma să-i devină soţ a ales să meargă în faţa preotului şi să-i jure femeii cu care avusese o relaţie de peste 20 de ani iubire veşnică.

22 nov. 2016, 17:44
O mireasă a murit cu o oră înaintea nunţii. Gestul logodnicului său a impresionat o lume întreagă

Femeia se internase cu doar o zi înaintea nunţii în spital, acuzând o stare de rău şi slăbiciune. Din păcate însă, aceasta a murit cu doar o oră înainte să se căsătorească.

Îndurerat, logodnicul ei a refuzat să anuleze ceremonia și a mers singur la altar, unde i-a jurat iubire femeii cu care avusese o relație de peste 20 de ani. Totododată, el i-a cerut preotului să-i pună lui pe deget ambele verighete.

Potrivit Daily Sun, mireasa visase că va muri în ziua nunții ei și chiar își alertase rudele în legătură cu această presimțire sumbră.

Niciunul nu și-a imaginat că visul va deveni realitate.

Cei doi erau împreună de 20 de ani și aveau patru copii, dar au amânat de-a lungul timpului nunta din lipsa banilor. Acum, când totul fusese pus la cale și urmau să trăiască una dintre cele mai fericite zile din viața lor, femeia s-a stins pe un pat de spital.