O mireasă a murit în luna de miere, la doar 6 zile de la nuntă. S-a stins din cauza unei boli misterioase

O mireasa a murit din cauza unei boli misterioase, la doar 6 zile de la nuntă. Cazul ei starnește mari controverse în Marea Britanie.

13 mart. 2019, 13:03
O mireasă a murit în luna de miere, la doar 6 zile de la nuntă. S-a stins din cauza unei boli misterioase

Femeia a murit în luna de miere, iar medicii nu reușesc să afle cauza decesului, deși au fost făcute două autopsii, stirilekanald.ro.

Nicola Spencer s-a căsatorit la vârsta de 42 de ani, cu bărbatul pe care-l cunoștea din liceu. La trei zile de la nuntă, cei doi au plecat în luna de miere, în insulele Canare.

A doua zi de la aterizare, femeia s-a simțit foarte rău. A mers la o clinică locală, acolo unde medicii i-au spus că este deshidratată și că are o infecție urinară. După mai multe analize și perfuzii, Nicola a plecat la hotel.

Citeşte şi Cântăreaţa de 33 de ani a fost găsită moartă. Soţul a resuscitat-o până la venirea paramedicilor, dar nu a putut fi salvată

O zi mai tarziu starea ei era mai bună si chiar a mers la plajă. Din păcate, spre seară starea ei a început să se înrăutățească și i-a cerut soțului să se întoarcă în Marea Britanie.

În dimineața următoare, avionul trebuia să ajungă pe aeroportul englez Gatwick, însă starea femeii s-a înrăutățit în timpul zborului și aceasta a început să piardă sânge. Zborul a fost deviat în Portugalia, iar britanica a murit la aterizare.

Incidentul s-a produs în urmă cu 6 luni, însă cauza decesului nu a fost descoperită nici până azi.