O mireasă VIRGINĂ a fost şocată când a văzut ce are soţul ei în pantaloni. Ce a urmat este INCREDIBIL

Mnombo Madyibi, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui virgină şi a dus-o în luna de miere în Coffe Bay, din Sudul Africii.

12 oct. 2016, 17:30
O mireasă VIRGINĂ a fost şocată când a văzut ce are soţul ei în pantaloni. Ce a urmat este INCREDIBIL

Preludiul a decurs excelșent, femeia părea să se bucure de momentele de intimitate, dar iadul s-a dezlănțuit când bărbatul a renunțat la lenjeria intimă.

„Semăna cu un castravete păros înfricoșător”, a spus femeia.

Aceasta a reacționat violent, dându-i cu o sticlă de vin în cap.

„Totul mergea bine şi ea se simţea bine, dar totul s-a schimbat dramatic când mi-am dat jos lenjeria intimă. Înainte să-mi dau seama, m-a lovit cu o sticlă de vin în cap, a încercat să mă sufoce cu un urs alb cu roşu, pe care i-l dăruisem. Mi-a spus că ar fi vrut un penis de 12-13 cm, nu o anaconda. Ne-am întors acasă cu autobuze diferite. Nu vreau să depun plângere împotriva ei pentru că o iubesc. Cred că e furioasă pe mine pentru că nu i-am putut oferi decât o lună de miere ieftină şi nu luna de miere în Zanzibar pe care şi-o dorea”, a declarat Mnombo Madybi pentru dailystar.co.uk.

Țipetele celor doi au trezit ceilalți clienți ai hotelului, iar tinerii însurăței și-au încheiat luna de miere prin a lua autobuze diferite spre casă.