O moldoveancă şi-a omorât iubitul, pentru că nu a ştiut să îi răspundă la o întrebare simplă

O tânără din Republica Moldova și-a omorât iubitul, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie, pentru că bărbatul nu a știut să îi răspundă la o întrebare.

01 feb. 2019, 07:47
O moldoveancă şi-a omorât iubitul, pentru că nu a ştiut să îi răspundă la o întrebare simplă

Femeia, în vârstă de 29 de ani, din Nișcani, raionul Călărași, din Republica Moldova, și-a omorât iubitul, în vârstă de 31 de ani, după ce amândoi consumaseră alcool, scrie publika.md. Bărbatul nu a știut să-i răspundă tinerei de ce unul dintre cei doi copii plângea.

Citeşte şi Bărbat înjunghiat într-un magazin din Arad

Femeia a pus mâna pe un cuțit de bucătărie, cu care l-a înjunghiat mortal pe partenerul ei. Șocul autorităților a fost cu atât mai mare cu cât victima avusese multe probleme cu derapajele comportamentale. Bărbatul avea restricție să se apropie de casa familiei, din cauza violențelor îndreptate împotriva concubinei. Totuși, a intrat în casă, unde a fost ucis de femeie.

Ambii concubini erau recunoscuți drept mari admiratori ai lui Bachus și nu aveau servicii stabile. „Soţii aveau la întreţinere doi copii minori. Aceştia au fost luaţi în supravegherea fratelui victimei care este căsătorit şi are un copil la întreţinere”, a menţionat Cristina Vicol, ofiţer de presă al IP Călăraşi.

Femeia a fost reţinută pentru 72 de ore şi este cercetată pentru omor.