O MONSTRUOZITATE de ŞARPE a fost DECAPITAT, după ce era să OMOARE un bărbat FOTO

Un tânăr din America a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de un piton birmanez. Animalul capturat şi omorât este cel mai mare specimen descoperit vreodată, având aproape 6 metri lungime şi cântărea peste 60 de kilograme.

21 mai 2013, 20:30

Cel mai mare piton birmanez din lume a fost ucis după ce a atacat un bărbat care a încercat să îl scoată dintr-un tufiş aflat pe marginea drumului, potrivit The Sun.

Citeşte şi Trăieşte în casă cu un piton de peste 10 metri. Are camera lui şi îi face zilnic duş GALERIE FOTO

Un grup de tineri au văzut doar o parte din corpul şarpelui ieşind dintr-un tufiş, dar nu se aşteptau ca acesta să aibă şase metri lungime. Incidentul a avut loc în data de 11 mai, în oraşul american Gainesville, din Florida.

Jason Leon, în vârstă de 23 de ani a coborât din maşină şi a apucat de cap ceea ce părea să fie un şarpe mic, dar a rămas şocat în momentul în care pitonul a început să îl strângă de un picior. De disperare, el şi-a strigat prietenii, care l-au ajutat să decapiteze animalul de 60 de kilograme, la scurt timp după ce l-au sufocat. 

Citeşte şi Musafir-surpriză într-o zonă de picnic din Florida: Un piton gigantic a dat buzna peste o familie

A fost obositor şi nu voiam să fim muşcaţi”, au declarat tinerii care au omorât şarpele.

Bărbaţii au fost de acord să doneze scheletul pitonului, dar au cerut ca pielea să le fie înapoiată, aceasta fiind folosită de bărbatul care a fost la un pas de moarte, pentru a-şi decora sufrageria. Pitonii birmanezi sunt o specie invazivă în Florida, hrănindu-se cu mamifere locale. O vânătoare de şerpi ce a avut loc la începutul acestui an a scos la iveală peste 68 de astfel de târâtoare. În prezent, în acest stat american posesia sau vânzarea de pitoni ca şi animale de companie este interzisă.

Citeşte şi Cu pitonul la veterinar. Cum se consultă un şarpe lung de 7 metri VIDEO