O nimfomană din Iaşi şi-a înjunghiat soţul pentru că nu voia să facă amor cu ea. Ce scrie în rechizitoriu

O femeie din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a ucis soțul întrucât acesta nu voia să facă sex cu ea. Omul fugea frecvent de acasă din cauza bătăilor nevestei și se întorcea când femeia dormea. În loc de lovituri, bărbatul a primit un cuțit în burtă și a agonizat câteva zile înainte să-și dea suflarea.  

15 mai 2018, 06:29
O nimfomană din Iaşi şi-a înjunghiat soţul pentru că nu voia să facă amor cu ea. Ce scrie în rechizitoriu

Sofia Dăscălescu, o femeie în vârstă de 58 de ani din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar pedeapsa nu este definitivă. Cazul de agresiune domestică este neobișnuit pentru judecătorii ieșeni, pentru că de obicei agresorii sunt bărbații.

În cazul de față, bărbatul era pur și simplu terorizat de soție, au remarcat anchetatorii. Sofia Dăscălescu consuma frecvent alcool și fusese internată de mai multe ori la Socola, în încercarea de a scăpa de acest viciu.

Anchetatorii au notat în rechizitoriu comportamentul extrem de agresiv al femeii. ”Pe 21 august 2017, femeia şi-a înjunghiat de trei ori soţul, în coapsa stângă, după ce acesta, speriat, a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu ea. Ulterior acelui eveniment, ieşeanca a fost internată din nou la „Socola“ se arată în actul de urmărire penală.

Daune către cumnată

Crima a fost plasată de autorităţi în perioada 1 octombrie – 4 octombrie 2017. Oamenii legii au fost sesizaţi despre faptă pe 4 octombrie, atunci când Dăscălescu a rugat o vecină să sune la 112 deoarece soţul ei moare. Când ambulanţierii au ajuns la faţa locului, bărbatul a fost găsit culcat cu faţa în sus, la o distanţă de 1,5 metri de WC şi cu pantalonii desfăcuţi până la genunchi. În curte au fost descoperite şi două cuţite, cu unul dintre acestea femeia înjunghiindu-l pe soţ în zona abdominală, perforându-i colonul. Legiştii au concluzionat că leziunea ar fi putut data şi cu 5 zile anterior decesului. „Fiind audiată în cursul urmăririi penale, inculpata a declarat că l-a lovit pe soţul său cu cuţitul în zona abdominală în seara zilei de 03.10.2017, deoarece acesta a lovit-o cu pumnul o dată în zona toracică laterală stânga şi de mai multe ori peste cap“, se arată în motivarea primei instanţei. Judecătorii au precizat însă că nu sunt îndeajuns de multe date care să demonstreze că femeia ar fi fost lovită de soţul ei înainte de agresiune. De altfel, în timpul procesului, Dăscălescu a recunoscut fapta, şi a fost de acord să plătească daune morale şi materiale de 20.000 de lei către cumnata sa, ca moştenitoare a soţului ei, scrie Ziarul de Iaşi