O nouă crimă şochează România! Sânge pe pe pereţi şi geamuri sparte! Ce au găsit poliţiştii la faţa locului

O nouă crimă teribilă şochează România. Un bărbat şi-a omorât iubita în bătaie. Detaliile sunt pur şi simplu şocante. Femeia a murit în chinuri groaznice, sub o ploaie de pumni şi picioare.

05 aug. 2019, 08:10
O nouă crimă şochează România! Sânge pe pe pereţi şi geamuri sparte! Ce au găsit poliţiştii la faţa locului

Caz teribil în Mehedinţi, acolo unde o tânără de 35 de ani din Strehaia a murit în chinuri groaznice. Femeia a sfârşit sub o ploaie de pumni şi picioare, iar cel care a bătut-o cu sălbăticie este chiar iubitul ei! Orbit de gelozie şi băut, bărbatul şi-a ieşit din minţi. Când şi-a dat seama că a lăsat-o fără suflare, a sunat la 112 şi a anunţat crima. Iniţial i-a minţit însă pe poliţişti, scrie a1.ro.

Totul s-a întâmplat acum două nopţi. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunțat că iubita sa ar fi fost bătută de persoane necunoscute şi că ar fi găsit-o căzută în poarta casei. Anchetatorii şi-au dat însă repede seama că cel care a lovit-o cu bestialitate este chiar tânărul care i-a alertat. Cei doi s-ar fi certat şi de la ceartă au ajuns la crimă. Crima a avut loc chiar în casa suspectului. Cei doi se întorseseră de câteva zile, din Belgia.

Tragedia zilei în România! S-a sinucis, doctorii nu au mai putut face nimic. Caz şocant 

Tatăl ucigaşului este şocat. Crede că de gelozie fiul său şi-a pierdut cumpătul. Îi ia însă apărarea şi susţine că femeia îi dădea somnifere, ca să se întâlnească cu alţi bărbaţi. Nu exclude însă nici varianta ca tânărul să-şi fi pierdut minţile din cauza drogurilor.

Mama fetei, care este medic de familie în Strehaia, a aflat de la polițiști că fiica sa era în oraş şi că a fost omorâtă. Credea că este la muncă în Belgia, mai ales că acum câteva zile îi trimisese mâncare și bani în străinătate. Suspectul a fost reţinut pentru crimă, iar astăzi va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


loading...