TERIBILISM: Zeci de tinerii sar peste ŞINE si aleargă în fata metroului VIDEO

Zeci de tineri din New York îşi riscă viaţa pentru o clipă de glorie pe internet sărind şi alergând pe şinele metroului. Conducerea metroului vrea să instaleze panouri de protecţie şi uşi din sticlă pe fiecare peron pentru a evita accidentele.

04 mai 2013, 08:59
TERIBILISM: Zeci de tinerii sar peste ŞINE si aleargă în fata metroului VIDEO

Tinerii americani au ajuns să sară peste şine şi aleargă în faţa metroului, fiind considerată o nouă distracţie. Imagini incredibile sunt postate în fiecare zi pe internet. Teribiliștnii nu pun în pericol numai viața lor, ci și pe altora, potrivit Daily Mail.

„Îşi riscă viaţa şi pentru ce? Ca să îşi facă o poză pe care să o pună pe Instagram şi internet?! Viaţa e prea scurtă pentru aşa ceva”, a declarat un bărbat îngrijorat de această nouă formă de teribilism.

Citeşte şi O femeie s-a ARUNCAT în faţa metroului în staţia Costin Georgian

Cu cât e mai periculos cu atât mai multe aprecieri primesc, iar asta îi face să se simtă importanţi. Anul trecut, la New York, 55 de oameni au murit în incidente pe linia de metrou, iar anul acesta deja au fost înregistrate 12 astfel de accidente. Autorităţile din Manhattan cer ca astfel de activităţi considerate „extrem de periculoase” şi „foarte stupide” să fie incriminate prin lege.

„Ar trebui să-i punem sub acuzare pe cei care fac asta, deoarece pun în pericol alţi oameni”, a spus Scott Stringer, preşedinte Manhattan Borough.

Citeşte şi Scene incredibile la metroul din Madrid: O femeie a leşinat şi a ajuns pe şinele metroului VIDEO

Conducerea metroului din New York ia în calcul instalarea unor panouri cu uși de sticlă la marginea peroanelor pentru a reduce numărul accidentelor și a-i ține pe teribiliști la distanță de șine.