O nouă decizie în cazul monstrului din Hunedoara! Ce se întâmplă cu Alexandru Cobzaru

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul penal în care este cercetat Alexandru Cobzaru, bărbatul din Hunedoara și-a trântit nepotul în cap, într-un loc de joacă din municipiu.

02 mart. 2021, 18:56
O nouă decizie în cazul monstrului din Hunedoara! Ce se întâmplă cu Alexandru Cobzaru
Bărbatul care şi-a trântit de pământ nepotul într-un parc din Hunedoara rămâne în arest preventiv

O nouă decizie în cazul monstrului din Hunedoara! Bărbatul de 29 de ani este cercetat în prezent pentru tentativă de omor, conform purtătorului de cuvând al Parchetului. Inițial, Alexandru Cobzaru, care se află în arest preventiv, a fost pus sub învinuire pentru lovire și alte violențe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, conform Adevărul.

Dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce a fost schimbată încadrarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, a confirmat procurorul Petru Şooş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

O nouă decizie în cazul monstrului din Hunedoara! Alexandru Cobzaru a fost reţinut pe 7 februarie, după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani, într-un parc din Hunedoara. Ulterior, s-a aflat că acesta este nepotul lui. Echipa de ordine publică trimisă la faţa locului a stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul lovit şi fiul agresorului, un băiat de 8 ani, s-au certat.

Citește și: Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Primele imagini cu agresorul

Bărbatul care şi-a trântit de pământ nepotul într-un parc din Hunedoara rămâne în arest preventiv

Lovitură pentru bărbatul care și-a trântit de pământ nepotul în parc în Hunedoara. Alexandru Cobzaru rămâne în arest preventiv. Bărbatul ceruse instanței o pedeapsă mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins, ca nefondată, contestația depusă împotriva măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia este definitivă.

Alexandru Cobzaru este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii publice și violență în familie, conform ziardehunedoara.ro. Bărbatul din Hunedoara care l-a trântit de pâmânt pe nepotul său, provocându-i o fractură craniană, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în 8 februarie, după ce iniţial fusese reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit organelor de poliţie, în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi copii s-au certat. La scurt timp tatăl unuia dintre ei, Alexandru Cobzar, l-a apucat pe celălalt minor, nepotul său, l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Ulterior, l-a lovit zdravăn și pe fiul lui de 8 ani.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său și l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbușit cu zgomot, lovindu-se cu capul și cu spatele de tartan, iar după ce a mișcat de câteva ori din mâini și a gemut, a rămas neclintit, leșinând din cauza șocului.

 


loading...
Partenerii noștri