O nouă demisie din PSD: „A fost blitzkrieg pentru preluarea puterii”

Fostul ministru PSD Ilan Laufer consideră că partidul are probleme mai mari decât se vede după finala prezidențială. 

27 nov. 2019, 12:57
O nouă demisie din PSD: „A fost blitzkrieg pentru preluarea puterii”

Ilan Luafer a anunțat miercuri că demisionează din PSD, acuzând faptul că reforma din partid „a început cu un CEX paralel și s-a încheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii”.

„În viziunea mea și nu numai, „lupta” pentru reforma PSD-ului din interior a fost omorâtă încă din fașă. În aceste condiții, azi am decis să părăsesc Partidul Social Democrat, implicit să renunț și la calitatea de membru al acestuia”, a scris fostul ministru, pe pagina sa de Facebook.

„Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi. Doresc sa va multumesc pe aceasta cale fiecaruia dintre dumneavoastra in parte pentru increderea investita in mine si tot sprijinul acordat. Ma simt onorat si va sunt profund recunascator. La fel ca multi dintre dvs, si eu imi doresc o reforma adevarata, reala si serioasa in PSD”, a scris Ilan Laufer pe pagina de Facebook. 

„Din pacate „la vremuri noi, tot noi”, iar REFORMA din PSD a inceput cu un „CEX paralel” si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid. La „CEX-ul paralel” s-au decis rezultatele CEX-ului de ieri si al „congresului de maine”. In viziunea mea si nu numai, „lupta” pentru reforma PSD-ului din interior a fost omorata inca din fasa. In aceste conditii, azi am decis să părăsesc Partidul Social Democrat, implicit să renunț și la calitatea de membru al acestuia”, a mai adăugat el.