O nouă despărțire în showbiz. Cristina Cioran și Traian Văduva și-au spus adio după 10 ani de relație

Cristina Cioran a rămas singură chiar de sărbători după ce Traian Văduva a părăsit-o înainte de nuntă. Cei doi erau într-o relație de mai bine de 10 ani.

18 dec. 2020, 14:23
O nouă despărțire în showbiz. Cristina Cioran și Traian Văduva și-au spus adio după 10 ani de relație

O nouă despărțire în showbiz. Actrița a avut un an greu din toate punctele de vedere, aceasta a fost părăsită de Traian Văduva în pragul sărbătorilor, iar recent a povestit că a fost infectată cu coronavirus. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că aceștia urmau să se căsătorească, fiind într-o relație de 10 ani.

Citește și: Mihaela Tatu, despre lupta cu depresia: ”Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă”

”Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”, a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro. Cei doi s-au despărțit pe perioada pandemiei, iar această separare a afectat-o destul de mult pe actriță. Anul trecut, în vară, Cristina Cioran și Traian Văduva își făceau planuri de nuntă.

O nouă despărțire în showbiz. Cei doi s-au întâlnit în Centrul Vechi al Bucureștiului, iar după câteva zile s-au întâlnit întâmplător. Cristina Cioran a susținut că a fost dragoste la prima vedere, de două ori.

”Dragostea nu are graniţe, ca atare nu e nevoie de acte. Ne-am cunoscut în Centrul Vechi şi ne-am plăcut, dar nu am vorbit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător şi abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori”, povestea Cristina Cioran.

Cristina Cioran a fost infectată cu coronavirus

Nici fosta vedetă de la Antena 1 nu a scăpat de coronavirus.  Cristina Cioran a fost testată pozitiv cu COVID-19 și a preferat să nu facă acest lucru public până în prezent. Actrița s-a infectat în luna septembrie și a avut dureri de cap și sinuzită.

”În septembrie am aflat că m-am îmbolnăvit de coronavirus. Am avut temperatură o zi- două, durere de cap și o sinuzită. M–am izolat două saptămâni și a trecut. Am luat paracetamol și pastile pentru sinuzită. Nu știu sigur de unde l-am luat, probabil din parc sau de la o terasă’,  a declarat Cristina Cioran.

 

 


loading...
Partenerii noștri