O nouă despărţire în showbiz. „Nu sunt pregătit pentru copii”

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Orlando Bloom s-ar fi despărţit după o relaţie de zece luni, informează contactmusic.com.

24 nov. 2016, 07:04
O nouă despărţire în showbiz. „Nu sunt pregătit pentru copii”

„Nu mult după Halloween, Orlando s-a confesat prietenilor că a decis să rupă relaţia. Le-a spus că nu e pregătit să se căsătorească şi să aibă copii”, a relatat o sursă pentru revista In Touch.

O altă sursă apropiată vedetelor a declarat că Perry ar fi mărturisit că drumurile lor în viaţă nu se intersectau şi că au luat decizia de a se despărţi.

Luna trecută, actorul în vârstă de 39 de ani nu a putut fi alături de Katy Perry la aniversarea sa de 32 de ani, însă s-a revanşat şi i-a trimis nenumărate buchete de flori. De ziua lui Katy, Orlando era pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Smart Chase: Fire & Earth”.

Orlando a ajuns însă la petrecerea pe care Katy a organizat-o de ziua ei, unde invitaţii s-au costumat în Marilyn Monroe şi Elvis Presley.

Atât Katy, în vârstă de 31 de ani, cât şi Orlando, la cei 39 de ani ai săi, au mai fost căsătoriţi înainte. Cântăreaţa a avut un mariaj alături de comediantul şi actorul Russell Brand, mariaj care s-a destrămat în 2011, iar Orlando a fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are un fiu în vârstă de cinci ani, pe nume Flynn. Orlando şi Miranda au divorţat în urmă cu aproape trei ani.

Katy şi Orlando au fost văzuţi împreună în vacanţe prin întreaga lume şi, bineînţeles, la evenimentele importante. De asemenea, Bloom a mers să o susţină pe Katy chiar şi la Convenţia Naţională Democrată, unde cântăreaţa a avut un concert live.