O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici i-ar fi spus adio lui Andrei Neacșu și ar fi plecat de acasă

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio, sau cel puțin așa spun surse din apropierea cuplului. Se zvonește că prezentatoarea Kanal D ar fi plecat de acasă de 3 spătămâni și că totul s-ar fi tras de la infidelitatea bărbatului.
Alina Costache
17 apr. 2023, 13:24
O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici  i-ar fi spus adio lui Andrei Neacșu și ar fi plecat de acasă

Zvonuri din lumea bună a Bucureștiului spun că showbiz-ul românesc ar mai putea fi cutremurat de încă o despărțire total neașteptată. Celebrul cuplu format din Ilinca Vandici și Andrei Neașcu s-ar fi destrămat după mai bine de 7 ani de căsnicie, conform unor surse din anturajul celor doi.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să scape de 10 kilograme. Dieta inedită care a ajutat-o: „Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider”

Se pare că frumoasa vedetă Kanal D ar fi părăsit cuibul familiei, iar bărbatul a început o sesiune de „vânătoare” pe rețelele de socializare în căutarea unei înlocuitoare. Aceleași surse povestesc că această situație durează deja de mai mult timp, respectiv de vreo trei săptămâni. Acum, despre Andrei Neacșu se zvonește că ar trimite mesaje, însoțite de inimioare, mai multor domnișoare din showbiz.

Celebrul cuplu alcătuit din Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-ar fi spus adio după 7 ani de relație, după cum susțin surse din anturajul celor doi. Vedeta Kanal D ar fi părăsit deja domiciliul conjugal, iar partenerul acesteia folosește rețelele de socializare pentru a cunoaște „mai bine” alte reprezentante ale sexului frumos.

Aceste bârfe par să fie confirmate de faptul că Ilinca Vandici a șters de pe rețelele de socializare fotografiile în care apărea cu Andrei Neacșu. Ba mai mult, vedeta TV nu a postat absolut nimic cu ocazia sărbătorilor de Paște, ceea ce este atipic, dat fiind că de-a lungul anilor ne obișnuise cu postări.

Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacșu în vara anului 2016 și au împreună un fiu pe nume Zian. Cu toate că Ilinca Vandici este mereu în lumina reflectoarelor, soțul ei preferă să fie mai retras. În general, cei doi au preferat să fie cât se poate de discreți cu privire la viața lor de cuplu.

În urmă cu ceva vreme, Ilinca Vandici a dat puțin din casă, povestind cum a cucerit-o Andrei Neacșu, care la foarte scurt timp s-a transformat în tatăl copiilor ei.

„Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt. Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a spus Ilinca Vandici în cadrul unei emisiuni.

În trecut, au mai circulat zvonuri că relația celor doi nu ar fi tocmai una fericită,  însă vedeta Kanal D a dezmințit de fiecare dată informațiile.

Citește și: Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!