O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici i-ar fi spus adio lui Andrei Neacșu și ar fi plecat de acasă

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio, sau cel puțin așa spun surse din apropierea cuplului. Se zvonește că prezentatoarea Kanal D ar fi plecat de acasă de 3 spătămâni și că totul s-ar fi tras de la infidelitatea bărbatului.

17 apr. 2023, 13:24
O nouă despărțire șochează showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici  i-ar fi spus adio lui Andrei Neacșu și ar fi plecat de acasă

Zvonuri din lumea bună a Bucureștiului spun că showbiz-ul românesc ar mai putea fi cutremurat de încă o despărțire total neașteptată. Celebrul cuplu format din Ilinca Vandici și Andrei Neașcu s-ar fi destrămat după mai bine de 7 ani de căsnicie, conform unor surse din anturajul celor doi.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să scape de 10 kilograme. Dieta inedită care a ajutat-o: „Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider”

Se pare că frumoasa vedetă Kanal D ar fi părăsit cuibul familiei, iar bărbatul a început o sesiune de „vânătoare” pe rețelele de socializare în căutarea unei înlocuitoare. Aceleași surse povestesc că această situație durează deja de mai mult timp, respectiv de vreo trei săptămâni. Acum, despre Andrei Neacșu se zvonește că ar trimite mesaje, însoțite de inimioare, mai multor domnișoare din showbiz.

Celebrul cuplu alcătuit din Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-ar fi spus adio după 7 ani de relație, după cum susțin surse din anturajul celor doi. Vedeta Kanal D ar fi părăsit deja domiciliul conjugal, iar partenerul acesteia folosește rețelele de socializare pentru a cunoaște „mai bine” alte reprezentante ale sexului frumos.

Aceste bârfe par să fie confirmate de faptul că Ilinca Vandici a șters de pe rețelele de socializare fotografiile în care apărea cu Andrei Neacșu. Ba mai mult, vedeta TV nu a postat absolut nimic cu ocazia sărbătorilor de Paște, ceea ce este atipic, dat fiind că de-a lungul anilor ne obișnuise cu postări.

Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacșu în vara anului 2016 și au împreună un fiu pe nume Zian. Cu toate că Ilinca Vandici este mereu în lumina reflectoarelor, soțul ei preferă să fie mai retras. În general, cei doi au preferat să fie cât se poate de discreți cu privire la viața lor de cuplu.

În urmă cu ceva vreme, Ilinca Vandici a dat puțin din casă, povestind cum a cucerit-o Andrei Neacșu, care la foarte scurt timp s-a transformat în tatăl copiilor ei.

„Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt. Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a spus Ilinca Vandici în cadrul unei emisiuni.

În trecut, au mai circulat zvonuri că relația celor doi nu ar fi tocmai una fericită,  însă vedeta Kanal D a dezmințit de fiecare dată informațiile.

Citește și: Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”