O nouă GRAVIDĂ în showbiz-ul de la noi. „A venit în viaţa mea atunci când tot universul meu se prăbuşise!”

Adina de la Heaven trăiește de câţiva ani o poveste de dragoste cu Glance. La început, cei doi au fost colegi, dar cu timpul s-au îndrăgostit unul de altul și au decis să înceapă o relație

01 iun. 2019, 13:42
O nouă GRAVIDĂ în showbiz-ul de la noi. „A venit în viaţa mea atunci când tot universul meu se prăbuşise!”

Adina de la Heaven a făcut marele anunț chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Artista va deveni mămică și este în culmea fericirii: ea și Glance vor avea o fetiță!

Laura Andreşan şi Grasu XXL au aflat sexul bebeluşului. „E un copil aşteptat”

„E FETITA… rezultatul dragostei noastre!

Azi se implinesc 25 de saptamani de cand traiesc cele mai frumoase senzatii pe care le poate trăi o femeie.

A venit în viața mea atunci când aproape tot universul meu se prabusise. Abia acum am inteles cu adevarat ce înseamnă sa treci de la agonie la extaz. Sunt absolut convinsă ca TATI, acolo sus, mi-a pus o vorba buna la Dumnezeu si mi-a trimis cel mai frumos cadou pe care as fi putut sa-l primesc vreodată la împlinirea celor 40 de ani… acela de a deveni MAMA.

Am ales această zi speciala, Ziua Copilului, pentru a-mi împărtăși bucuria cu voi. La multi ani tuturor copiilor… mici si mari. Va iubesc!”, a scris Adina pe contul ei de Facebook.

Flavia Mihăşan, ipostază inedită. Şi-a dezgolit burtica de gravidă FOTO

După un divorţ şi alte câteva relaţii eşuate de iubire, Adina Postelnicu şi-a găsit liniştea în braţele rapper-lui Glance, un arab mai mic decât ea cu zece ani.