O nouă identitate: Fotografiile cu Vladimir Putin care te vor face să uiţi că a fost AGENT KGB

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de pe planetă. Cu toate că în majoritatea fotografiilor el este imortalizat drept o persoană puternică şi dură, în ultimele fotografii oficiale ale Kremlinului oficialul este prezentat drept un mare iubitor de animale, fiind fotografiat în timp ce se juca prin zăpadă, împreună cu cei doi câini ai săi.

11 apr. 2013, 07:13

Preşedintele Vladimir Putin a fost fotografiat în timp ce se juca cu cei doi câini ai săi în zăpadă, în vila lui de la ţară, aflată în apropierea Moscovei. Mai mult, la un moment dat, într-una dintre imagini, el pare că face îngeraşi de zăpadă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Permis de conducere pe numele lui Vladimir Putin, confiscat de poliţia germană

Fostul agent KGB, considerat una dintre cele mai puternice persoane din lume, îşi arată partea umană, în timp ce se distrează alături de cele două animale pe care le deţine, ciobănescul bulgar Buffy, şi Yume, din rasa Akita japonez.

Citeşte şi Manifestante topless perturbă vizita lui Vladimir Putin în Germania VIDEO

Oficialul rus, în vârstă de 60 de ani, s-a fotografiat de multe ori în ipostaze inedite, în timp ce călărea un cal la bustul gol sau făcând baie într-un râu îngheţat. Imaginile în care el se joacă în zăpadă au apărut la doar o zi după ce poliţiştii din Finlanda şi-au cerut scuze că l-au inclus pe o listă secretă de criminali.

Citeşte şi Preşedintele rus, cu vedete: Află ce pasiuni comune au Vladimir Putin şi Steven Seagal