O nouă înregistrare cu dezastrul aviatic de la Moscova. Aeronava a lovit de mai multe ori solul, înainte de a lua foc VIDEO

O nouă înregistrare cu avionul de pasageri care a efectuat o aterizare de urgenţă şi a luat foc pe aeroportul Şeremetievo din Moscova a fost dată publicității.

16 mai 2019, 12:26
O nouă înregistrare cu dezastrul aviatic de la Moscova. Aeronava a lovit de mai multe ori solul, înainte de a lua foc VIDEO

În imagini se vede cum avionul s-a izbit violent de sol de mai multe ori, în încercarea de a ateriza. La scurt timp după primul impact, rezervoarele pline ale aeronavei s-au aprins. 41 de oameni au murit arși de vii. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Circumstanţele exacte nu au fost dezvăluite în mod oficial, însă comandantul de bord Denis Evdokimov a declarat pentru presa rusă că avionul de tip Suhoi Superjet 100 a fost nevoit să aterizeze de urgenţă după ce a pierdut o parte a materialului de la bord din cauza unui fulger.

Din cauza trăsnetului, am pierdut contactul radio şi am trecut în regim de pilotare minimă (…) Adică fără computer, ca de obicei, ci în mod direct. În regim de urgenţă„, a declarat pilotul pentru tabloidul rus Komsomolskaia Pravda. „Am reuşit să restabilim legătura pe frecvenţa de urgenţă, însă ea era scurtă şi funcţiona numai cu intermitenţă (…) Am putut să spunem doar câteva cuvinte, după care contactul a dispărut„, a adăugat el. Potrivit comandantuluii de bord, din cauza aterizării violente a luat avionul foc. „Motivul este cu siguranţă următorul: rezervoarele erau pline„, a mai declarat el.