O nouă LOVITURĂ pentru Claudiu Răducanu. ACUZAŢIE-ŞOC de ULTIMĂ ORĂ în Mexic

Claudiu Răducanu și prietenul lui, Gheorghe Papară, sunt acuzați de autoritățile mexicane de faptul că ar fi dat mită și sunt suspectați de clonare de carduri și spălare de bani. Conform presei mexicane, cei doi sunt investigați și pentru trafic de mașini dinspre și înspre Statele Unite ale Americii.

31 oct. 2014, 09:34
O nouă LOVITURĂ pentru Claudiu Răducanu. ACUZAŢIE-ŞOC de ULTIMĂ ORĂ în Mexic

Claudiu Răducanu şi Gheorghe Papară se află acum acum într-un centru pentru imigranţi, pentru a se stabili dacă au intrat legal în Mexic. Acum, cei doi sunt acuzaţi şi de trafic de maşini.

Autoritățile locale au trecut la cercetări mai ample, fiind investigate zonele din Mexic unde au stat mai mult în ultimele luni, Saint Luis Potosi și Jalisco. Conform primelor informații, cei doi ar fi vândut mașini unor cetățeni din Statele Unite ale Americii.

După arestarea celor doi români, vineri, procurorii au început ancheta pentru fals, uz de fals şi dare de mită. Asupra lor s-a găsit un card de credit al băncii HSBC şi alte 60 de carduri posibil false. Potrivit anchetatorilor, românii au retras de la ATM-uri sume de până la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de euro).