O nouă lovitură pentru familia olimpicei moarte. Tatăl, distrus de durere: Nu mai ai de ce să trăieşti

Familia olimpicei răpuse de un anevrism cerebral a ajuns la capătul puterilor. Oamenii au primit lovitură după lovitură de la viaţă. Totul a început cu moartea subită a unui copil, apoi mama s-a îmbolnăvit grav, tatăl a fost concediat, apoi a suferit un accident cumplit care l-a lăsat cu un handicap. Moartea copilei de 15 ani părea să fie ultima lovitură, dar nu a fost aşa. Cei doi părinţi riscă acum să ajungă în stradă.

05 iun. 2015, 17:30
O nouă lovitură pentru familia olimpicei moarte. Tatăl, distrus de durere: Nu mai ai de ce să trăieşti

Coşmarul familiei Radu din Buzău a început acum 12 ani, când cei doi părinţi au pierdut un copil.

„L-am luat sănătos din spital. A făcut o săptămână tratament la medicul de familie, a notat pe el apt vindecat. În trei zile mi-a murit mie în braţe în timp ce duceam copilul la spital ca să văd dacă se mai poate face ceva. Se uscaseră plămânii cu totul şi ar mai fi trebuit ţinut în spital încă o lună şi jumătate „, a povestit tatăl Dianei.

Băieţelul atât de dorit de cei doi părinţi a trăit doar patru luni.

Citeşte şi: DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul familiei olimpicei care a murit: Părinţii şi-au mai îngropat un copil

Moartea copilului a doborât-o psihic pe mama lui care s-a îmbolnăvit. Aveau să fie doar primele lovituri ale sorţii. Anul trecut, capul familiei a fost concediat. Omul a voia să conteste decizia în instanţă, dar chiar în acea zi a fost accidentat de un TIR.

„Am avut ruptă o coastă, am coxartroză la şoldul drept şi un tendon care se bănuieşte a fi rupt, dar nu am făcut investigaţii pentru că nu am avut bani”, a mai spus tatăl copilei.

A rămas cu sechele grave după accident şi nimeni nu l-a mai angajat. Cu toate acestea oamenii se bucurau că Diana, primul născut al familiei, era sănătoasă şi învăţa foarte bine. A urmat insă o nouă lovitură: copila a murit din cauza unui anevrism cerebral.

Cei doi părinţi au ajuns la capătul puterilor şi acum sunt bântuiţi de gândul că ar putea fi aruncaţi în stradă. Singurul venit al celor doi soţi este ajutorul femeii, de nici 800 de lei.

„Aproape că nu mai ai de ce să trăieşti”, a spus tatal copilei.

Diana a fost găsită inconştientă în baie de către mama sa. A fost dusă de urgenţă la spital, iar diagnosticul medicilor a fost crunt, anevrism cerebral. După doar 3 zile, copila s-a stins pe patul de spital.

Copila provenea dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse. Mama este pensionată pe caz de boală, iar tatăl are grave probleme de sănătate în urma unui accident de muncă. Pentru că părinţii nu au bani să-şi îngroape copila, Arhiepiscopia a zis că va susţine o parte din cheltuielile de înmormântare.

Citeşte şi O elevă premiantă din Buzău a murit după ce a fost găsită inconştientă în baie. Ce s-a întâmplat