O nouă lovitură pentru Simona Halep în plin proces pentru dopaj. Ce se întâmplă cu verdictul de la TAS

Simona Halep nu va putea să participe la turneele majore de tenis din acest sezon din cauza întârzierii verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Într-un scenariu favorabil, românca ar fi putut concura la turneele de la Indian Wells și Miami, dar lipsa unei decizii oficiale o va exclude și de la turneul de la Stuttgart, unde avea șanse să primească un wild card special.

01 mart. 2024, 19:23
O nouă lovitură pentru Simona Halep în plin proces pentru dopaj. Ce se întâmplă cu verdictul de la TAS
O nouă lovitură pentru Simona Halep în plin proces pentru dopaj

O nouă lovitură pentru Simona Halep în plin proces pentru dopaj. În mod normal, fostul lider mondial ar fi putut beneficia de un wild card pentru participarea la turneul de tenis din Stuttgart, unde are o relație specială cu organizatorii. Totuși, lipsa unei hotărâri definitive de la TAS îi va bloca participarea la acest eveniment, precum și la alte turnee importante precum Indian Wells și Miami.

Lista participanților la turneul de la Stuttgart a fost deja stabilită, iar nume precum Jelena Ostapenko, Marketa Vondrousova, Ons Jabeur și Coco Gauff sunt printre cele anunțate.

Această întârziere a verdictului îi va crea dificultăți Serenei Halep și va reduce șansele sale de a concura la evenimentele majore din acest sezon. În plus, se pare că Simona Halep a ratat și șansa de a câștiga mașini de lux oferite de sponsorul principal al turneului de la Stuttgart, Porsche. Deși ar fi putut primi unele dintre aceste mașini drept recunoaștere a performanțelor sale, întârzierea verdictului îi va bloca această oportunitate.

Citeşte şi: S-a aflat care este decizia TAS în cazul Simona Halep. Anunţ de ultimă oră făcut din America: „Altfel, ITIA s-ar face de râs!”

Ion Țiriac a dezvăluit recent că jucătoarele de tenis din Top 10 ar putea primi mașini de lux ca parte a unor garanții de participare la turneul de la Stuttgart. Simona Halep, care a fost inclusă în mod regulat în acest top, ar fi putut beneficia de această ofertă, dar întârzierea verdictului TAS a făcut ca această șansă să fie ratată.