O NOUĂ LOVITURĂ primită de Simona Halep după eliminarea de la Madrid. Este DUREROS

Simona Halep a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, pe care îl câştigase în 2016 şi 2018, iar veştile proaste continuă să vină.

11 mai 2018, 05:16
O NOUĂ LOVITURĂ primită de Simona Halep după eliminarea de la Madrid. Este DUREROS

Simona Halep nu a reusit sa-si apere punctele castigate la editia din 2017 a turneului de la Madrid, iar acum risca sa piarda si primul loc in clasamentul WTA. Romanca va merge saptamana viitoare la Roma, unde are nevoie de un parcurs foarte bun pentru a ramane pe primul loc in clasamentul WTA.

Simona Halep rămâne nr. 1 mondial, dar pierde 785 puncte WTA. Cum arată clasamentul după eliminarea româncei de la Madrid

Diferenta dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki este acum de 425 de puncte, dar problema este ca sportiva noastra are in continuare foarte multe puncte de aparat comparativ cu daneza. Simona Halep a ajuns in finala anul trecut la Roma si trebuie sa apere 585 de puncte, in timp ce Caroline Wozniacki nici macar nu a fost prezenta, astfel ca nu are niciun punct de aparat.

In cazul in care daneza se va califica in turul doi, Simona Halep trebuie sa ajunga macar pana in semifinalele de la Roma pentru a ramane pe primul loc WTA. Daca va ajunge in finala, Simona Halep va ramane pe primul loc doar daca Caroline Wozniacki nu va castiga turneul.

Simona Halep va fi sigura de prezenta pe primul loc WTA doar daca va castiga turneul de la Roma.