O nouă maşină incendiată în România. Cadavrul unei femei a fost scos de pompieri din caroseria fumegândă

Un nou caz şocant în România. O altă maşină a sărit în aer după ce o butelie cu gaz a explodat. Din păcate, avem de-a face şi cu un deces.

01 iun. 2021, 18:23
O nouă maşină incendiată în România. Cadavrul unei femei a fost scos de pompieri din caroseria fumegândă

După atentatul cu bombă de la Arad, un alt incident a pus în alertă poliția. Cadavrul unei femei a fost găsit într-o maşină incendiată în județul Brașov.

Poliția Brașov a fost sesizată, marți,  că un incendiu s-a produs la un autoturism nefuncțional, care era parcat în curtea unui case din localitatea Târlungeni.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, în interiorul autoturismului fiind găsit cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate (posibil femeie) și 2 butelii de gaz metan, una dintre acestea fiind explodată.

Din primele verificări, o femeie, de 28 de ani, cunoscută cu afecțiuni psihice, a mers, marți dimineață, la o stație GPL, cu un vecin, unde a încărcat două butelii, ulterior fiind lăsată de vecin în fața imobilului unde a avut loc evenimentul.

EXCLUSIV Noi imagini şocante cu asasinatul de la Arad. Ultimele clipe de viaţă ale omului de afaceri Ion Crişan VIDEO
La Arad, se anchetează un caz de crimă cu premeditare

Parchetul General a transmis, luni, date cu privire la ancheta derulată la Arad, după asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan.

”Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului”, a transmis Parchetul General.
Sursa citată a precizat că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize şi constatări) din multiple specialităţi, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate.
”În cauză au fost audiate mai multe persoane,  în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei,  au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

Omul de afaceri arădea Ioan Crişan a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Profiler FBI, dezvăluiri despre tragedie cu bombă de la Arad: Aceste acte se fac doar când sunt interesele foarte mari. Vedem dacă explozibilul a fost folosit și în alte asasinate