O nouă platformă web a fost lansată de Poşta Română. Acum poţi face mai uşor plăţi online

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a implementat o nouă platformă web, care permite expedierea de bani, plata online și acces mai rapid la informațiile de interes pentru clienți, informează, vineri, CNPR.

23 oct. 2015, 07:51
O nouă platformă web a fost lansată de Poşta Română. Acum poţi face mai uşor plăţi online

Clienții Poștei Române pot să trimită bani online, de acasă, prin e-mandat. În acest scop, pe noul site a fost integrată o platformă de plăți electronice oferită de BCR, în parteneriat cu euplatesc.ro.

De asemenea, utilizatorii pot să își facă abonamente la publicațiile favorite, prin intermediul unui magazin virtual (catalog de presă), dar și să completeze, direct pe site, formularele de care au nevoie, scrie Agerpres.

În plus, clienții au la dispoziție un calculator de tarife îmbunătățit pentru toate categoriile de servicii, în special pentru serviciile internaționale, cu posibilitatea de a calcula tarife pentru fiecare țară în parte. Platforma oferă și un modul de căutare a codurilor poștale după adresă sau căutare a adresei după codul poștal.

‘Site-ul Poștei Române a devenit o platformă de tranzacții, nu doar una de informare. Scopul nostru este să oferim un instrument cât mai util clienților care vor să acceseze servicii rapide și sigure de transfer și să creăm un canal de optimizare a business-ului poștal. Acest nou site va fi dezvoltat permanent, în acord cu noile servicii ale Poștei Române și cu nevoile utilizatorului final’, a spus Alexandru Petrescu, directorul general al Poștei Române.

Utilizatorii care își creează un cont pe noul www.posta-romana.ro pot completa formulare direct pe site, pot salva datele personale și datele destinatarilor sau pot vizualiza istoricul operațiunilor făcute pe site.

Citeşte şi Privatizarea Poştei. Grindeanu: Modul în care OFERTANTUL a înţeles valoarea companiei a fost DEZAMĂGITOR