O nouă prezentatoare la Chefi la cuțite. Cine i-a luat locul Ginei Pistol

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite va începe în curând la Antena 1, iar toată lumea este curioasă să afle cine este femeia care âi va lua locul frumoasei Gina Pistol, care a ales să se retragă din televiziune pentru o perioadă.

23 mart. 2023, 12:44
O nouă prezentatoare la Chefi la cuțite. Cine i-a luat locul Ginei Pistol

Emisiunea Chefi la cuțite revine pe micile ecrane de luni, spre bucuria fanilor. După ce Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune pentru o perioadă, fanii sunt curioși să vadă cine le va da noi sarcini chefilor și concurenților.

Deocadată, curioșii mai au de așteptat. Acest sezon este fimlat înainte de anunțul retragerii Ginei Pistol. Așadar, de luni, tot Gina va fi gazda emisiunii.

Din sezonul urmator însă locul ei va fi luat de Irina Fodor, prezentatoarea de la America Express.

 

Irina Fodor, înlocuitoarea Ginei Pistol la Chefi la cuțite

Irina Fodor se întoarce la Chefi la cuțite. Prezentatoarea emisiunii America Express nu este străină de această emisiunea, ea fiindu-i gazdă în perioada în care Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19.

„Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine.

Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important. Să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, a spus Irina Fodor înainte de premiera sezonului 10 „Chefi la cuțite”.

Așadar, din sezonul 12 Irina Fodor preia cârma îndrăgitei emisiuni.