O nouă televiziune cu muzică de petrecere se va lansa în România, Party Mix. Va fi şi 4K

O nouă televiziune cu profilm muzical are de azi licență de la CNA. Forul a analizat în ședința de astăzi o solicitare a societății Bestmixmedia, pentru televiziunea Party Mix, de muzică de petrecere, cu emisie în variantă 4K, HD și SD.

08 nov. 2019, 14:19
O nouă televiziune cu muzică de petrecere se va lansa în România, Party Mix. Va fi şi 4K

Postul se va lansa cu o investiție de 147.400 de euro, potrivit proiectului depus la CNA, sursa fiind din surse proprii, scrie paginademedia.ro.

Postul va avea în grilă emisiuni precum Happy Party Mix, Hai Noroc, Top 40 Party Mix, Music Box sau Music News.

Citeşte şi Cel mai misterios cântec de pe internet. Are aproape 40 de ani, dar nimeni nu-i ştie titlul sau cine îl cântă AUDIO

Laurențiu Megelea, acționarul majoritar al societății, la prezentarea proiectului:

„Venim cu propunere de a realiza o televiziune muzicală, națională, o televiziune care să abordeze, din punct de vedere muzical, diferit piața de profil. În cadrul acestui proiect, am identificat această oportunitate și dorim să obținem această licență ca să și încercăm să emitem și să aducem în fața publicului programe interesante.”

Pe de altă parte, Gabriel Tufeanu, membru CNA, i-a replicat că noul proiect nu i se pare deloc realist.

„Dumneavoastră mai aveți niște canale. București TV este și SD și HD. Travel Mix-ul aveți și 4K. Eu, cu tot cablul meu, nu văd Travel Mix 4K. Party Mix 4k, HD și SD nu cred că va funcționa. Sunt prea multe variante, prea mult spațiu de ocupat în cablu, mai cu seamă dacă distribuiți canalul 4K. Nu mi se pare realist, eu m-aș axa pe ceva. Cereți de toate că poate o cădea ceva.”

În replică, Laurențiu Megelea i-a explicat că a făcut demersuri pentru a introduce Travel Mix 4K în toate rețelele din România și că există un răspuns al cabliștilor este că nu există suficientă „bandă”.

„Noi nu vedem 4K-ul acesta mâine. Noi îl vedem într-un an de zile, îl vedem în doi ani de zile și rpoducțiile pe care le realizăm trebuie făcute în acest format maxim”, a spus Megelea.

Radu Herjeu, membru CNA, a fost la rândul său reținut în ce privește noul proiect. „Cum justificați dumneavoastră noul proiect? De ce aș vota pentru a mia televiziune de muzică?”

Laurențiu Megelea:

„Am observat așa: uitându-ne la televiziuni muzicale cu profil de muzică populară, am observat foarte multe lucruri care nu sunt ok: adică, emisiuni medicale, foarte mult teleshopping, piese care țin de folclor și nu neapărat de o muzică autentică de petrecere. Noi am făcut proiecte curate și ne dorim ca și acest proiect să fie curat. Nu ne dorim să promovăm muzică din zona Taraf TV sau altfel de muzică. Noi simțim nevoia telespectatorului de a viziona un canal fără acest teleshopping, fără altfel de televiziuni. Efectiv muzică de petrecere.”

Despre genul muzical:

„Vă dau un exemplu, formația Alesis. Cântă și muzică populară, dar și înspre muzică ușoară. Ideea este că sunt o grămadă de piese care nu sunt difuzate de Kiss, de Magic sau de altfel de institușii media, dar care își au locul aici.”

Societatea Mixmedia SRL din Câmpina esre deținută de Megelea Laurențiu (95%) și Zamfir Ioana (5%).

Societatea mai deține următoarele licențe audiovizuale: București TV/București TV HD, Travel Mix/Travel Mix HD, Valea Prahovei TV (VP-TV)/Valea Prahovei TV (VP-TV) HD, Travel Mix 4K și Best FM din Câmpina.