O nouă tragedie. A murit FULGERĂTOR la 35 de ani. Lasă în urmă doi copii orfani şi o soţie însărcinată

Peter Whittingham, fostul mijlocaș al lui Astona Villa și Cardiff, a murit la vârsta de 35 de ani după o căzătură accidentală într-un club

19 mart. 2020, 19:49

Fostul fotbalist Peter Whittingham a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 35 de ani, ca urmare a unei căzături într-un pub pe care a suferit-o la 7 martie.

Bărbatul suferise răni la cap căzând de pe scări într-un pub, notează The Sun. Whittingham, format la Aston Villa, a jucat şi pentru Burnley, Derby County, Cardiff City şi, ultima dată, Blackburn Rovers (2018-2019). În persioada 2004-2007, el a fost internaţional englez under 21 (17 meciuri, trei goluri). 

„Suntem devastați. Vestea morții lui Peter ne-a zdruncinat serios. Toată dragostea și gândurile noastre bune sunt alături de soția Amanda, de copilul lor și de familie. A fost un familist convins. Era genul de om care lumina întreaga încăpere cu personalitatea lui, era mereu pus pe glume, o fire caldă. Ca fotbalist a fost extrem de talentat, umil, serios. Nu a existat cineva mai bun ca el”, au scris cei de la Cardiff la aflarea veștii. 

Peter Whittingham era căsătorit, iar soţia sa Amanda este însărcinată. Cei doi mai au un copil.