O nouă tragedie aviatică. Un elicopter s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială. Imagini dramatice

O persoană a decedat după ce un elicopter s-a prăbuşit, duminică, asupra unei locuinţe dintr-un cartier rezidenţial din statul Virginia, situat în estul SUA, transmite AFP, citând presa locală.    

09 iul. 2018, 18:15

O persoana a murit dupa ce un elicopter s-a prabusit pe o locuinta, intr-un cartier rezidential din Virginia, Statele Unite. Incidentul s-a produs la o distanta mica de o baza navala a flotei din Atlantic.

Un martor a spus ca a auzit o explozie puternica, in timp ce alte persoane au precizat ca elicopterul zbura la altitudine joasa.

‘Există un deces confirmat, în interiorul structurii rezidenţiale”, a declarat poliţia statului Virginia, citată de publicaţia Daily Press. 

Incidentul s-a produs la Williamsburg, nu departe de Norfolk, care găzduieşte o bază navală a flotei din Atlantic a forţelor navale ale SUA.

Postul local WAVY-TV a difuzat imagini ale blocului de apartamente, în structura acestuia putând fi văzută clar gaura provocată de elicopter.

Un martor a declarat că a auzit o ‘explozie puternică’, în timp ce alte persoane au precizat faptul că elicopterul zbura la altitudine joasă.