O nouă tragedie din cauza jocurilor de noroc. Un bărbat şi-a dat foc după ce l-a părăsit soţia

Dependenţa de jocurile de noroc duce la tot mai multe tragedii. După ce doi fraţi din Iaşi s-au sinucis la distanţă de câteva zile, un alt caz şocant s-a petrecut acum în Dâmboviţa. Un om se zbate între viaţă şi moarte după ce şi-a dat foc că a fost părăsit de familie din cauza viciului care a pus stăpânire pe el.

08 apr. 2015, 13:49
O nouă tragedie din cauza jocurilor de noroc. Un bărbat şi-a dat foc după ce l-a părăsit soţia

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Pietrari, județul Dâmbovița, s-a autoincendiat, marţi după-amiază, în faţa locuinţei sale pentru că soţia sa, cu care are un copil şi cu care nu se mai înţelegea de un an, i-a spus că vrea să divorţeze. Supărat că nu a reuşit să o convingă să nu îl părăsească, bărbatul a luat o sticlă cu benzină, a turnat combustibilul pe el, după care şi-a dat foc.

Potrivit telegrafonline.ro, un echipaj a fost chemat de urgenţă la faţa locului. Bărbatul a fost rănit, însă era conştient în momentul în care a fost preluat de ambulanţă pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti.

Tragedia vine la după ce săptămâna trecută doi fraţi s-au sinucis la distanţă de câteva zile, unul în Iaşi, celălalt în Marea Britanie, supăraţi că au pierdut sume importante la păcănele. Unul dintre fraţi s-a sinucis după ce a pierdut la păcănele chiar şi banii strânşi pentru repatrierea fratelui.

Citeşte şi: Val de sinucideri de la începutul primăverii. Psihiatrii spun că aceasta este cea mai periculoasă lună