O nouă tragedie în România, a murit un erou. Valentin avea doar 31 de ani, sute de mesaje pe Facebook

Destin tragic pentru Marian-Valentin Ene, care a fost răpus de leucemie.

13 dec. 2019, 10:10
O nouă tragedie în România, a murit un erou. Valentin avea doar 31 de ani, sute de mesaje pe Facebook

Momente tragice pentru cei din Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. „Prietenul și colegul nostru, maistrul militar Ene Marian-Valentin a pierdut lupta cu o boală crâncenă și nemiloasă”, au scris colegii săi pe pagina de Facebook a instituției.

„Zbor lin către cer, Valentin! Momente triste pentru întreg personalul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. În data de 10.12.2019, prietenul și colegul nostru, maistrul militar Ene Marian-Valentin a pierdut lupta cu o boală crâncenă și nemiloasă, care a reușit să-l răpească de lângă familie și colegi mult prea tânăr. În cei 10 ani petrecuți în cadrul Unității Speciale de Aviație Tulcea, Valentin s-a remarcat ca fiind un camarad și un prieten de nădejde, foarte receptiv și săritor, meticulos, cu credință și teamă de Dumnezeu. Valentin va rămâne în memoria tuturor ca un model de stabilitate și maturitate, seriozitate și profesionalism.

Un băiat de 13 ani, diagnosticat cu meningită, a murit la spital în Timişoara

Pentru cei care doresc să-și ia râmas bun de la Valentin, slujba de înmormântare va avea loc pe 12 decembrie, ora 13.00, în localitatea Borcea, județul Călărași, unde îi vor fi alături colegii, așa cum se cuvine pentru un om care a servit patria cu credință. Colegii nu te vor uita niciodată, Valentin! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook aI Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I.

Ene Marian-Valentin avea doar de 31 de ani când s-a stins, acesta luptându-se cu boala care l-a ucis până la urmă: leucemie acută. Colegii săi au fost alături de regretatul maistru militar până în ultima clipă.